1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Спортсмени Одещини продовжують виборювати...

Спортсмени Одещини продовжують виборювати призові місця та перемагати на міжнародних та всеукраїнських аренах, демонструючи незламний дух та жагу до перемоги

ДЗЮДО 
Ігор Цуркан завоював бронзу у ваговій категорії до 81 кг на етапі Кубка Європи серед юніорів, який проходив у Познані (Республіка Польща).

ПЛАВАННЯ 
Вадим Науменко завоював дві медалі на престижному міжнародному турнірі «Malmsten Swim Open Stockholm 2023». Вадим став срібним призером на дистанції 200 м на спині і у комплексному плаванні.

ГАНДБОЛ 
Дві гандбольні команди з Одеської області – «Одеса» та «Ізмаїл» вийшли до фіналу чотирьох Кубку України з гандболу серед чоловіків. В 1/4 фіналу у спортивному комплексі Національного університету «Одеська політехніка» «Одеса» двічі впевнено здолала ужгородські «Карпати» (33:28, 37:26), а «Ізмаїл» – київський «ЦСКА-ШВСМ» (34:26, 37:30).

ФУТБОЛ 
У 22 турі Української Прем’єр Ліги одеський «Чорноморець» на виїзді переміг криворізький «Кривбас» з рахунком 3:2. За «моряків» голами відзначилися Кузик та двічі Алефіренко.

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ
На чемпіонаті України серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих спортсмени Одеської області завоювали 19 медалей (6 золотих, 8 срібних та 5 бронзових).

Вітаємо наших спортсменів з успішним виступом на змаганнях! Так тримати!