1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. На Одещині стартував Всесвітній...

На Одещині стартував Всесвітній тиждень імунізації

Відсьогодні, 24 квітня, на Одещині стартував Всесвітній тиждень імунізації, який триватиме до 30 квітня включно!

З цієї нагоди, сьогодні на території Одеської обласної державної адміністрації у вакцинальному автобусі відбувалась вакцинальна кампанія проти COVID-19, дифтерії та правця. Щеплення проводила мобільна бригада медиків Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 м. Одеса.

За період з 10:00 до 15:00, було провакциновано 22 особи, з яких 12 – проти COVID-19.

Серед учасників вакцинальної кампанії народні депутати України, депутати Одеської обласної ради, працівники Одеської обласної державної адміністрації та всі бажаючі мешканці Одеси.

Відзначимо, Міністерство охорони здоров’я України передали до ДУ “Одеський обласний центр контролю та профiлактики хвороб МОЗ України” 4 автобуси Ankai для проведення вакцинальної кампанії проти COVID-19 та рутинної імунізації під час війни.

Автобуси курсуватимуть в Подільському, Роздільнянському, Ізмаїльському районах та у м. Чорноморськ, охоплюючи мешканців Одеського району.

Вкотре нагадуємо, що більшості інфекційних захворювань можна запобігти шляхом вакцинації, тож закликаємо всіх мешканців Одеської області бути відповідальними та пройти всі необхідні щеплення. Маємо захистити людей та зберегти сили медичного фронту!

Вакцинація на захисті здоров’я!