1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. На Одещині відкрито перший...

На Одещині відкрито перший Дія. Центр!

У Таїровській громаді відкрили сучасний Дія.Центр. Це перший заклад в області, де жителі громади швидко і доступно зможуть отримувати понад 290 державних послуг в одному приміщенні.
У відкритті центру взяли участь начальник управління системного розвитку надання адміністративних послуг Мінцифри Марина Бобраніцька, тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту ОДА Іван Тимошенко та начальник відділу адміністративних послуг та цифрової взаємодії Дарʼя Джуган.
Дія Центри – це комфортний державний сервіс нового покоління, в яких доступні більше комплексних, швидких і якісних послуг для кожного. Додаткові послуги та сервіси, навчання адміністраторів, безбарєрність приміщень, простори для дітей та місце для користування порталом Дія.
Варто додати, що в центрі створені усі належні умови для людей з інвалідністю. Зокрема, вхід до приміщення промарковано контрастним кольором та обладнано пандусом з поручнями, графік роботи центру надруковано шрифтом Брайля, обладнано інклюзивну санітарну кімнату. Також забезпечено можливість голосового спілкування з адміністратором та можливість підключення перекладача української жестової мови для осіб з інвалідністю зі слуху.
У Дія.Центрі наявне окреме місце для проведення консультацій з підтримки підприємництва, наявне обладнання для видачі паспортних документів.