1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Одещину відвідав видатний американський...

Одещину відвідав видатний американський громадський діяч, благодійник, директор української місії Міжнародної організації «Життєві ресурси» Джон Кахельман

За участю заступників голови Одеської ОВА Сергія Кропиви та Дмитра Радулова відбулась зустріч з видатним американським громадським діячем, благодійником, директором української місії Міжнародної організації «Життєві ресурси» Джоном Кахельманом.

В ході зустрічі сторони обговорили нагальні потреби Одеської області в різних напрямках, окреслили подальші кроки співпраці.

Слід зазначити, що Візит Джона Кахельмана до Одещини пов’язаний з передачею гуманітарної допомоги нашому регіону, а саме: медикаменти, обладнання та прилади для реабілітації, а також продукти харчування, одяг, засоби гігієни, та в першу чергу з’ясувати яка ще допомога потрібна в цей нелегкий для всієї країни час.

Під час зустрічі пан Джон зазначив, що разом з американськими медиками розробляє програму реабілітації українських військових, яка буде включати фізичну, соціальну, сімейну та психологічну реабілітацію. Адже українські військові, які пройшли через жахіття війни, потребують не лише медичної, а й психологічної допомоги і соціальної адаптації.

Благодійник висловив глибоку підтримку українському народові і військовим. Зазначив, що разом з американською спільнотою буде продовжувати надавати підтримку нашій державі і Одеській області, зокрема. Тим самим, якнайшвидше наближати перемогу України в цій загарбницькій і несправедливій війні.

Керівництво Одеської ОВА висловлює щиру подяку нашим американським друзям за підтримку і допомогу, яку вони надають Україні у цей важкий воєнний період.

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу!

Слава Україні!