1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Напередодні Дня Науки, в...

Напередодні Дня Науки, в Одеській обласній державній адміністрації, відбулись святкові урочистості та церемонія нагородження одеських науковців.

Вітаючи з професійним святом представників науки, в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков висловив слова вдячності усім науковцям Одещини за їх ваговий внесок у розвиток вітчизняної науки.

“Наука в умовах війни – це діяльність в режимі особливої відповідальності, наполегливості та єдності. Особливо сьогодні наука є одним з цінних наших здобутків, а ви, вчені – елітою суспільства. Переконаний, що завдяки патріотизму і самовідданості наших одеських вчених буде вирішено чимало проблем, які виникли в різних галузях внаслідок війни. Адже як науковці у військовому званні, так і цивільні співробітники на своєму науковому фронті спільно боронять державу та наближають нашу перемогу” – сказав в.о. голови Одеської ОДА Борис Волошенков.

За особисті заслуги в розвитку вітчизняної науки, багаторічну науково-дослідницьку та винахідницьку діяльність, високий професіоналізм ряд науковців відзначено цінними подарунками та Подяками Одеської ОДА.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 347256391_644961180980736_7333102338142009126_n.jpg