1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ФОРМУЄТЬСЯ...

В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ФОРМУЄТЬСЯ ОКРЕМИЙ СТРІЛЕЦЬКИЙ БАТАЛЬЙОН.

    Для відсічі навали та звільнення окупованих противником територій керівництвом держави прийнято рішення про формування додаткових військових частин у складі Збройних сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби України. Для їх комплектування держава потребує вмотивованих громадян, котрі готові захищати її та давати гідну відсіч ворогу.

    Стрілецький батальйон дислокуватиметься на території Одеської області. На службу запрошуються чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років, які мають військову спеціальність, а також особи без досвіду проходження військової служби. Для всіх без винятку зарахованих до лав батальйону буде організована відповідна підготовка.

    Окрім того, військовослужбовці батальйону будуть мати можливість кар’єрного росту, гарантовану гідну заробітну плату та додаткові грошові винагороди, соціальний і медичний захист. Також їх забезпечать всіма видами військового одягу та харчування.

     Жителі Березівського району охочі вступити до лав окремого стрілецького батальйону Одеської області можуть звертатися до рад територіальних громад за місцем проживання, а також районної військової адміністрації або районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Приєднуйтесь до сил оборони!