1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Клас безпеки відкрито в...

Клас безпеки відкрито в Раухівському опорному закладі освіти

В Березівському районі продовжується робота з відкриття «Класів безпеки» інформаційно- просвітницького напрямку, на базі яких діти вивчатимуть правила безпечного життя.

Сьогодні за участі керівників району, територіальної громади, районного управління ДСНС та райвідділу Національної поліції такий клас відкрито і в Раухівському опорному закладі освіти.

Клас розрахований на проведення занять для дітей різного віку. Метою є виховання базового поняття основ безпечного середовища, знання правил з пожежної безпеки, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому.

Функціонально клас безпеки поділений на навчальні зони: протимінної безпеки, пожежної безпеки, цивільного захисту, домедичної підготовки, психологічної допомоги та дорожньої безпеки. Тобто, це навчальний комплекс, мета якого, за проєктом Міністерства освіти України спільно з державною службою України з надзвичайних ситуації, вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Перший урок в нововідкритому класі провели представники районних управлінь ДСНС та Національної поліції.