1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Березівською РВА отримано 8...

Березівською РВА отримано 8 генераторів які передано в територіальні громади, установи, та Пункти Незламності району

Протягом останньої декади грудня Одеською обласною військовою адміністрацією за дорученням очільника області Максима Марченка між районними військовими адміністраціями, громадами та низкою стратегічно–важливих установ було розподілено генератори, які Одеська область отримала від команди американського Проекту UCBI – III «Зміцнення громадської довіри».

Це дуже важлива, необхідна та своєчасна допомога від міжнародних партнерів- наших союзників у боротьбі з рашистським агресором.

Безпосередньо наш район отримав 8 генераторів які передано Березівською РВА в територіальні громади, установи, та Пункти Незламності району. Вже зараз завдяки цим генераторам налагоджено роботу Березівської РВА, районних відділів Національної Поліції та Пенсійного Фонду, Управління соціального захисту населення, Березівського районного суду та районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки(колишній військомат). Три генератори передано в територіальні громади Березівщини.

Впевнені, що ця допомога від міжнародних партнерів дозволить забезпечити безперебійне надання необхідних послуг населенню навіть в сьогоднішніх важких умовах нашої боротьби з агресором. Віримо в Перемогу!