1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. РОБОЧІ ВІЗИТИ НАЧАЛЬНИКА БЕРЕЗІВСЬКОЇ...

РОБОЧІ ВІЗИТИ НАЧАЛЬНИКА БЕРЕЗІВСЬКОЇ РВА ВІТАЛІЯ ЛАБУША ДО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД РАЙОНУ

    Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш продовжує здійснювати особисті робочі візити до територіальних громад Березівщини. Мета візитів – співпраця виконавчої гілки влади району з органами місцевого самоврядування щодо виконання розпорядження начальника Одеської ОВА Максима МАРЧЕНКА «Про підготовку закладів освіти області до початку 2022-2023 навчального року». Сьогодні Віталій Васильович відвідав Стрюківську, Чогодарівську, Ширяївську та Старомаяківську територіальні громади. Разом із головами громад та посадовими особами відділів освіти оглянуто навчальні заклади на предмет відповідності вимогам, що висуваються до закладів освіти в умовах триваючого воєнного стану.
   Як відомо, під час дії правового режиму воєнного стану в Україні заняття в офлайн режимі можуть відбуватися лише за умови наявності підготовленого укриття для безпечного перебування там дітей.
   Начальник Березівської РВА дав доручення провести всі підготовчі роботи в укриттях, та безпосередньо навчальних закладах, якісно і завершити їх своєчасно. При цьому Віталій Васильович зазначив, що батьки матимуть виключне право вибору формату навчання для своїх дітей.
   В ході робочої поїздки керівники вирішували також інші нагальні питання життєдіяльності громади: соціального захисту населення, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, медичного обслуговування, створення нових робочих місць, наповнення бюджету, роботи аграрного сектору, екології, підготовки до опалювального сезону, водопостачання, забезпечення законності і правопорядку.
   За результатами роботи надано доручення відповідальним посадовим особам.