1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. «Почну з понеділка», «зроблю...

«Почну з понеділка», «зроблю завтра», – буває кажемо ми. І хоч пояснити все лінощами набагато простіше, насправді іноді взяти й почати щось робити заважає бажання швидкого успіху. Але ж кубики преса не з’являються одразу?!

Як діяти ❓ Маленькими кроками. Це працює у будь-якій справі.

💬 «Дуже важливо, що перший крок не повинен бути грандіозний, тому що ти повинен досягти успіху. Самі почніть аналізувати, до чого ви схильні. До прогулянки, пробіжки, гри в теніс, скандинавської ходьби, – до будь-чого. З єдиним «але». Ви обов’язково повинні отримувати задоволення від цього. Нехай воно буде дрібненьке. Ви цього разу просто пройшли швидшим кроком. І самі потішилися. О, та я ще можу, ще не задихнувся і так далі», – пояснює Олег Чабан.

Доктор медичних наук і психотерапевт вдруге став гостем спеціального сезону подкасту «Простими словами» від The Village Україна.

Спеціально до Дня ментального здоров’я 10 жовтня було записано бонусний епізод, у якому ведучі – письменник та амбасадор Всеукраїнської програми ментального здоров’я Марк Лівін і клінічна психологиня Софія Терлез говорили з академіком про 👇🏼

🤍 психосоматику як науку (гарантуємо, ви будете вражені від того, наскільки емоції впливають на наше тіло)

🤍 чому ми всі не можемо бути однаково щасливі

🤍 та чому не треба бути психологом самому собі і своїй дитині

Прослухати інтерв’ю можна на різних подкаст-платформах:

🟩 Apple Podcasts – https://apple.co/3F94UEU

🟩 Google Podcasts – https://bit.ly/3FbNlUM

🟩 SoundCloud – https://bit.ly/3RYtsZ3

🟩 Spotify – https://spoti.fi/48EFsoe

🟩 YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=MVbktKKAY-M

Повний текст розмови – тут 📲https://bit.ly/3QdGAYE

🎙 Спеціальний сезон подкасту «Простими словами» від The Village Україна виходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? за ініціативою Олена Зеленська. Проєкт реалізовано за підтримки компанії Visa, учасниці спільноти «Бізнес без бар’єрів», у співпраці з Координаційний центр КМУ / Mental Health UA та ГО Безбар’єрність.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#тияк#worldmentalhealthday#howareyou

#бізнесбезбарєрів