1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Начальник Березівської районної військової...

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш здійснив виїзд в Андрієво-Іванівську та Стрюківську територіальні громади.

Спільно з начальником Березівського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Ростиславом Журавським було відвідано та оглянуто хід робіт з облаштування пункту дислокації спільної пожежної команди Андрієво-Іванівської та Стрюківської територіальних громад в с.Скосарівка.

В Стрюковській територіальній громаді оглянуто хід робіт з підготовки приміщення ЦНАПу територіальної громади. Передбачено, що центр надання адміністративних послуг громади буде відповідати всім сучасним вимогам, в тому числі безбар’єрності та організації цифрового забезпечення роботи органу, що значно спростить мешканцям громади процедури отримання адміністративних послуг.

Також в ході візиту очільник району провів робочі наради з низки актуальних питань життя громад. В ході нарад обговорювались питання облаштування та дооснащення укриттів та пунктів незламності, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, медичного обслуговування, наповнення бюджету, роботи аграрного сектору, екології, водопостачання, забезпечення законності і правопорядку.

За результатами роботи Віталієм Лабушем надано відповідні рекомендації та доручення посадовим особам територіальних громад.