1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Начальник Березівської РВА Віталій...

Начальник Березівської РВА Віталій Лабуш та голови Петровірівскої, Курісовської, Миколаївської, Старомаяківської та Раухівської територіальних громад особисто взяли участь у черговому засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність», що пройшла в Одеській ОВА

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голови Петровірівскої, Курісовської, Миколаївської, Старомаяківської та Раухівської територіальних громад особисто взяли участь у черговому засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність», що пройшла в Одеській облдержадміністрації під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Сергія Кропиви. Голови інших територіальних громад Березівського району взяли участь у засіданні робочої групи в онлайн режимі.

В порядку денному засідання обговорення проведення деяких публічних закупівель територіальними громадами. Лейтмотив засідання – максимальна допомога ЗСУ!

Довідково: Робочу групу «Прозорість і підзвітність» в Одеській області утворено Розпорядженням голови (начальника) обласної державної (військової) адміністрації від 12.10.2023 No 834/А-2023. Основна мета – контроль за видатками усіх бюджетів регіону.