1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ЗДІЙСНЕНО МОНІТОРИНГ ЗАКУПІВЕЛЬ, ПРОВЕДЕНИХ...

ЗДІЙСНЕНО МОНІТОРИНГ ЗАКУПІВЕЛЬ, ПРОВЕДЕНИХ ГРОМАДАМИ РАЙОНУ ЗА ПОПЕРЕДНІЙ РОБОЧИЙ ТИЖДЕНЬ

На виконання рішень засідань роботи робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» та відповідно до розпорядження голови Березівської райдержадміністрації від 13.03.2024 року №48/А-2024 начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз публічних закупівель за бюджетні кошти.

На сьогоднішньому засіданні районної робочої групи головою Березівської районної державної (військової) адміністрації Віталієм Лабушем спільно з членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» здійснено моніторинг закупівель, проведених громадами району за попередній робочий тиждень.

Було проаналізовано тендери дев’яти територіальних громад району на суму понад 69 млн.грн. по наступним предметам закупівель: продукти харчування, паливно-мастильні матеріали, капітальний ремонт.

Аналізуючи закупівлі по прямим договорам та оголошені тендерні процедури, учасники наради звертали увагу на відповідність цін даним цінового спостереження по Одеській області та раціональне витрачання коштів місцевих бюджетів.

Робота райдержадміністрації в даному напрямку продовжується.