1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Оголошення
  5. /
  6. Працює робоча група «Прозорість...

Працює робоча група «Прозорість і підзвітність», до складу якої входить начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш

У питанні використання коштів державного та місцевого бюджетів органам виконавчої влади та місцевого самоврядування потрібно діяти тільки з повною відкритістю.

Саме з метою моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів усіх рівнів, недопущення корупційних проявів за ініціативи начальника Одеської ОВА Олега Кіпера в Одеській обласній державній адміністрації працює робоча група «Прозорість і підзвітність», до складу якої входить начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш.

У засіданнях робочої групи з моменту створення беруть участь керівники органів виконавчої влади, правоохоронних органів, інститутів громадянського суспільства та голови територіальних громад.

За підсумками проведених нарад було прийнято низку важливих рішень, зокрема переглянуто необхідність та доцільність проведення багатьох запланованих тендерів. У тому числі й деякі з тих тендерів, що планувались до проведення територіальними громадами Березівського району були відмінені, а вивільнені внаслідок скасування тендерних процедур кошти були перераховані на потреби ЗСУ.

«Фокусуємо увагу на здійсненні контролю за належним використанням коштів, зокрема й тих, які виділяють із фонду ліквідації наслідків збройної агресії росії. Відкритість влади — основа демократичного суспільства» — наголошує начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш.

Керівництво Березівської РВА і надалі продовжить роботу з аналізу бюджетних витрат на предмет їх доцільності. Про результати повідомлятимемо.