1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Проведено розширену робочу нараду...

Проведено розширену робочу нараду з питань мобілізації на території району

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш провів розширену робочу нараду з головами територіальних громад району. В проведенні наради взяли участь керівники та відповідальні за напрямок роботи представники Березівського РТЦК та СП, Березівського РВ ГУНП, заступники начальника Березівської РВА,  керівники структурних підрозділів РВА.

Враховуючи звернення начальника Генерального штабу Збройних Сил України від 02 січня 2024 року № 46/дск, очільник району довів учасникам наради розпорядження  голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 10 січня 2024 року № 15/А-2024 «Про забезпечення проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Одеської області», від 09.01.2024 №1/А-2024/ДСК «Про введення в дію рішення ради оборони Одеської області від 08 січня 2024 року», розпорядження Береівської районної державної (військової) адміністрації «Про забезпечення проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Березівського району Одеської області» з 15 січня 2024 року протягом 30 діб»:

Першочергові завдання органів влади в період воєнного стану це забезпечення неухильного виконання всіх положень законодавства і в першу чергу тих, що стосуються оборонної та мобілізаційної  роботи.

Обговорено алгоритми спільних дій РВА, органів місцевого самоврядування, РТЦК та СП  районного відділу Національної поліції при відпрацюванні мобілізаційних заходів.

За результатами наради прийняті відповідні рішення та доведено до виконання ряд рекомендацій головам територіальних громад.