1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ПРІОРИТЕТ 2024 РОКУ –...

ПРІОРИТЕТ 2024 РОКУ – ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ, А ТАКОЖ УЧАСТЬ РАЙОНУ У ЗМІЦНЕННІ ОБОРОНОЗДАТНОСТІ ДЕРЖАВИ.

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій ЛАБУШ за участі профільних заступників відпрацював з головами територіальних громад та керівниками установ, організацій і служб Березівського району актуальні питання.

Очільник району підкреслив, що основні пріоритети у 2024 році залишаються незмінними.

“Перше і головне – наша безпосередня участь в посиленні обороноздатності держави”, – підкреслив начальник РВА.

Під час відпрацювання зазначених питань Віталій Лабуш надав відповідні доручення з організації співпраці органів місцевого самоврядування з підрозділами ЗСУ та перебігу мобілізаційних заходів в територіальних громадах.

Також начальник Березівської РВА зазначав, що не менш важливе завдання – виявлення нецільового або нераціонального використання бюджетних коштів. Віталій Лабуш підкреслив, що прозорість та підзвітність повинна бути присутня всюди, де здійснюються бюджетні закупівлі.

Крім цього, керівник району акцентував увагу на медичному та соціальному забезпеченні, наданні освітніх послуг та економічній стабільності в районі.

“Викликів багато. Працюємо далі. Кожен на своєму місці повинен робити усе можливе задля нашої перемоги!” – резюмував Віталій Васильович.