1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Хірургічне багатопрофільне відділення після...

Хірургічне багатопрофільне відділення після капітального ремонту в Овідіопольскій лікарні відкрито!

Сьогодні директор Департаменту охорони здоровʼя ОВА Олександр КУРМИШОВ прибув до КНП «Овідіопольська лікарня» Овідіопольської селищної ради, щоб урочисто відкрити хірургічне багатопрофільне відділення після капітального ремонту.

Багато років лікарняне приміщення відділення багатопрофільної хірургії знаходилось в непридатному стані та вимагало термінового ремонту.

Завдяки раціональному використанню коштів НСЗУ заклад мав залишок цих фінансів, який спрямували на ремонтні роботи даного відділення.

Після завершення ремонту хірургічне багатопрофільне відділення розширилось на 30 місць для госпіталізації пацієнтів. Також його обладнано просторими комфортабельними палатами, оснащеними сучасними функціональними ліжками і тумбочками. Ліжка мають функцію регулювання, що дозволяє забезпечити максимальну зручність при знаходженні хворого, його переміщенні з ліжка на каталку і проведенні різних медичних маніпуляцій.

Стіни споруди оброблено з використанням новітніх матеріалів високої якості, які добре миються і забезпечують відповідність європейським стандартам із санітарії та гігієни у реанімаційних та хірургічних відділеннях.

Для покращення комфорту перебування пацієнтів в Овідіопільській лікарні було обладнано нову систему кондиціонування приміщень, а двері в палатах і санвузлах встановлено з урахуванням потреб пацієнтів.

Крім цього, провели масштабну закупівлю медичного обладнання тощо. Тепер хворі отримуватимуть ефективніші результати аналізів свого організму та знатимуть ще більше про власне здоровʼя.

В ході поїздки Олександр КУРМИШОВ ознайомився із роботою інших відділень лікарні, перевірив належність облаштування бомбосховища та провів невелику робочу нараду із працівниками закладу.

🙏Департамент охорони здоровʼя ОВА висловлює щиру подяку за професійність, відповідальність та сумлінність з підготовки ремонту хірургічного багатопрофільного відділення директору закладу та усій лікарняній команді

Разом до ПЕРЕМОГИ !💙