1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Представники Одеської ОВА провели...

Представники Одеської ОВА провели зустріч

Провели зустріч з представниками неурядової організації «Global Empowerment Mission» (GEM).

Американські партнери GEM вже вкотре підставляють своє плече для боротьби з наслідками повномасштабного вторгнення рф на територію України. 

В рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва Одеської області та Одеської ОВА спільно з представниками Одеської РВА та Одеської міської ради обговорили можливість заміни пошкоджених вікон на об’єктах, пошкоджених внаслідок дій країни-терориста.

Наразі Global Empowerment Mission (GEM) в партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF) планує реалізувати в Одеській області «Проект по заміні пошкоджених вікон”.

Спільно з Координатором проєкту віконної програми GEM Олександром Бабенко та керівником гуманітарного напрямку GEM Віталієм Кубушкою оглянули будинки, що постраждали внаслідок ракетних та дронових атак з метою оцінки ситуації.

Вже зараз спільними зусиллями регіональної та місцевих влад актуалізується перелік потреб по заміні вікон, робляться заміри тощо. Роботи розпочнуться найближчими днями.

Дякуємо нашим партнерам з «Global Empowerment Mission» за постійну та своєчасну підтримку, яка надається Одеській області.