1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ТЕМАТИЧНА ВИСТАВКА «ЗІРКА ПЕРЕМОГИ...

ТЕМАТИЧНА ВИСТАВКА «ЗІРКА ПЕРЕМОГИ ЗІЙДЕ В УКРАЇНІ» ДО ПЕРШОЇ РІЧНИЦІ ПОЧАТКУ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНСЬКИХ МІСТ

Минулої весни завдяки вражаючим успіхам наших Збройних сил, а також стійкості та сміливості українського народу у боротьбі з підступним ворогом розпочався шлях до звільнення України від російських окупантів. Міста Героїв — це українські міста, міста великих людей, які відважно борються з ворогом та чинять спротив. Героїчна оборона на Харківщині і на Донбасі, на Півдні, на землі і на морі дала можливість Збройним силам звільнити північні регіони. 

До першої річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників обласний центр естетичного виховання у м. Ізмаїлі підготував тематичну виставку «Зірка Перемоги зійде в Україні».

На виставці представлені патріотичні твори членів НСХУ Дудника В.М. та Левенцової В.Ю. Художні роботи були виконані під впливом трагічних подій у нашій країні. Головною ідеєю творів є нескореність українського народу. Вони вирізняються яскравою емоційністю, глибинним сенсом та вірою у Перемогу.

Шануємо зусилля, героїзм та незламність усіх, хто захищає нашу державу! Світла пам’ять загиблим від російської окупації! Слава Україні!