1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Візит представників Одеського обласного...

Візит представників Одеського обласного Координаційного гуманітарного штабу до Березівського району

20 вересня поточного року до Березівського району з робочим візитом завітали представники Одеського обласного Координаційного гуманітарного штабу.

       Свою роботу на території нашого району представники з області розпочали нарадою з начальником Березівської районної військової адміністрації Віталієм ЛАБУШЕМ, заступниками начальника Оленою БОЛОТЕНКО, а також з представниками районного Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань. Основною метою зустрічі стало налагодження взаємодії між Одеським гуманітарним штабом, Координаційним штабом при Березівській РВА та громадами району.

        На зустрічі обговорювались питання проведення обліку отриманої та виданої гуманітарної допомоги, а також  алгоритм її розподілу  між громадами.

       За результатами візиту представники Одеського обласного координаційного гуманітарного штабу надали свої пропозиції та зауваження щодо роботи гуманітарних штабів громад району. Співпраця буде продовжена і триватиме до нашої Перемоги! 🇺🇦

       Додамо, що Координаційний гуманітарний штаб Одеської області запрошує до співпраці донорів, волонтерів, партнерів, представників бізнесу та громадськості.

Контакти:

gumshtab.org,

fb.com/gumshtab.od

t.me/koorshtabodessa

0 (800) 333 127