1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БЕРЕЗІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БЕРЕЗІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІТАЛІЯ ЛАБУША З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ.

Шановні жителі району та громадяни, що знайшли у нас прихисток в воєнний час!
Щиро вітаю Вас із визначним державним святом – Днем Конституції України. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі
Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості. І саме ці основні цінності нашого світогляду, зафіксовані в Конституції, намагається відібрати в нас ворог- російська федерація. Але у них нічого не вийде! Бо раби не можуть перемогти вільних людей. Ми вільні!
Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Давайте вірити в Перемогу, сподіватися на краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу.
Зі святом вас, дорогі друзі! З Днем Конституції України!
З повагою,
начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій ЛАБУШ.