1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Участь керівництва району у...

Участь керівництва району у засіданні Одеського обласного Конгресу місцевих та регіональних влад

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій ЛАБУШ, голова районної ради Віталій МОСІЙЧУК та голови територіальних громад району у режимі відеоконференції взяли участь у засіданні Одеського обласного Конгресу місцевих та регіональних влад. Модератором Конгресу виступив голова (начальник) обласної державної (військової) адміністрації Олег КІПЕР. Конгрес проведено за участі Міністра освіти і науки України Оксена ЛІСОВОГО.

В ході засідання слухались такі питання:

1.Про організацію роботи з підготовки закладів освіти до нового навчального року 2024/2025.

Доповідач Олександр ЛОНЧАК – директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації

2.Про підготовку Одеського регіону до опалювального сезону 2024/2025.

Доповідач Володимир КАРПИЧ – в.о. директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської обласної державної адміністрації

3.Сесія запитання-відповіді.

Також сьогодні, по закінченню засідання Конгресу начальник Березівської РВА Віталій ЛАБУШ провів робочу нараду з головами територіальних громад району. Обговорено велику низку поточних питань життя району, що стосуються ходу мобілізації на території громад району, соціального захисту, медичного обслуговування, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, наповнення бюджету, роботи аграрного сектору. Особлива увага була зосереджена на посиленні контролю та прозорості за використанням бюджетних коштів. За результатами наради керівник району надав ряд рекомендацій та доручень.