1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Відбувся черговий візит Global...

Відбувся черговий візит Global Empowerment Mission (GEM)

З початку повномасштабного вторгнення Одеса та область перебувають під постійними ракетними атаками, через що суттєвих руйнувань зазнають не тільки інфраструктурні та культурні об’єкти, а й багато житлових будинків.

З липня на Одещині почав діяти «Проєкт по заміні пошкоджених вікон» від Global Empowerment Mission в партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF). За останній місяць GEM HGBF встановили близько 1500 нових вікон жителям міста та області.

В рамках роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Одеської області GEM постійно координує свою діяльність з Одеською ОДА та представниками громад.

Під час візиту в Одеську область операційний директор фонду GEM в Україні Андрій Негрич, директор з міжнародних зв’язків GEM Аліна Курська, координатор проекту з віконної програми GEM Олександр Бабенко разом з представниками ОДА проінспектували як наразі відбуваються роботи по встановленню вікон та склопакетів на деяких об’єктах. Зокрема обговорили подальшу співпрацю та можливі спільні проєкти.

Дякуємо партнерам, що завжди поруч.