1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Шановна спортивна спільното Одещини!

Шановна спортивна спільното Одещини!

Щороку у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту.

Для багатьох наших співгромадян спорт – це не просто захоплення чи хобі.

Спорт – це стиль життя, філософія, що поєднує в собі прагнення перемагати, бути кращим, досягати нових вершин та принципи взаємоповаги, рівності та щирої дружби.

Одещина протягом десятиліть виховувала талановитих спортсменів, які вибороли сотні та тисячі медалей. А тренери та фахівці з Одеської області легко можуть скласти гідну конкуренцію своїм колегам по всьому світу.

В Одеській області існує традиція – збиратись в цей день великою спортивною родиною, щоб привітати один одного, відзначити успіхи та продемонструвати свої таланти та досягнення.

Цьогоріч ми позбавлені такої можливості.

Сотні одеських спортсменів та тренерів сьогодні зі зброєю в руках боронять Україну від варварської навали, допомагають підготувати українських воїнів до служби або займаються волонтерською діяльністю.

На жаль, багато хто вже ніколи не повернеться до улюбленого заняття.

І ми маємо щохвилини пам’ятати, якою великою ціною виборюється наше право займатися улюбленою справою під вільним українським небом.

Кожного разу, коли на честь українських спортсменів у різних куточках світу підіймається Державний Прапор та лунає Державний Гімн України, ми не повинні забувати про героїчний подвиг та жертви наших захисників та захисниць. Адже всі наші спортивні перемоги – дня них та завдяки їм.

Одеська обласна державна (військова) адміністрація вітає спортсменів, тренерів, фахівців та всіх, для кого фізична культура і спорт стали частиною життя.

Всіх, хто попри всі труднощі з самого ранку й до ночі продовжує тренувати наших дітей, виховувати сильні та здорові покоління українців.

Хто знаходить можливість працювати на захист та розвиток Одещини та України, одночасно з цим тренувати, тренуватись та перемагати.

Впевнений, що вже скоро, окрім спортивних перемог, на нас чекає спільна та довгоочікувана Перемога над ворогом.

А доти продовжуємо наполегливо працювати, зокрема і над собою.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!