1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Керівники області привітали та...

Керівники області привітали та нагородили провідних спортсменів і тренерів Одещини до Дня фізичної культури і спорту України

Голова (Начальник) Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олег Кіпер разом з головою Одеської обласної ради Григорієм Діденком провели урочистий прийом кращих спортсменів, тренерів та ветеранів спорту Одеської області до Дня фізичної культури і спорту України. 

«В цей складний для України час, коли українські захисники та захисниці героїчно боронять нашу свободу, може здатися, що розвиток сфери фізичної культури і спорту не на часі.

Проте, незважаючи на всі труднощі, Одеська обласна військова адміністрація продовжує підтримувати наших спортсменів та тренерів.

Адже ми розуміємо, що розвиток фізичної культури і спорту є запорукою майбутнього нашої держави.

Завдяки вашій наполегливій праці прямо зараз виховуються нові покоління сильних та здорових українців.

Сотні одеських спортсменів та тренерів сьогодні зі зброєю в руках боронять Україну від варварської навали, допомагають підготувати українських воїнів до служби або займаються волонтерською діяльністю.

Кожного разу, коли на честь наших спортсменів лунає Державний Гімн та піднімається Державний Прапор, ви показуєте всьому світу, що Україна – країна талановитих та сильних людей, країна переможців.

Ми цінуємо та пам’ятаємо вклад кожного, хто працює на благо Одеської області та України.

Одещина пишається вашими успіхами та бажає подальших перемог!

Слава українському спорту! 

Слава Україні!», – сказав Олег Кіпер.