1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Заступник голови Одеської обласної...

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Радулов долучився до серпневої конференції педагогічних працівників «Освіта Одещини в умовах війни: зміни, досягнення та виклики».

Щиро привітавши освітянську спільноту Одещини з початком нового навчального року та подякувавши їм за плідну й сумлінну працю, від імені голови Одеської обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації Олега Кіпера, він вручив грошові нагороди та сертифікати переможцям регіонального туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» у номінації «Захист України» – Олегу Денисову, вчителю Одеського ліцею №1 ім.А.П.Бистріної, у номінації «Основи здоров’я» – Крестині Саламасі, вчителю Балтського ліцею №3 Балтської міської ради, у номінація “Початкова освіта” – Русавській Ірині Петрівні, вчителю Балтського ліцею №1 імені Олеся Гончара Балтської міської ради, у номінація “Фізична культура” Янаковій Марії Станіславівні, вчителю закладу загальної середньої освіти №6 міста Білгорода-Дністровського.

555 шкіл та 475 садочків готові розпочати освітній процес очно і це процес кропіткої роботи колективів закладів. Тож шана і повага кожному, хто турбується про якісні освітні послуги для підростаючого покоління Одещини. Мирного і успішного навчального року, шановні освітяни!