1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. В Одесі відкрили оновлений...

В Одесі відкрили оновлений поліклінічний корпус міської лікарні N°8.

Медичний заклад повністю оновлений – як ззовні, так і всередині. Тут зроблений якісний ремонт, замінено всі інженерні мережі, здійснено тепломодернізацію, також оновили меблі.

Капітальний ремонт було виконано за кошти Європейського інвестиційного банку в рамках Надзвичайної кредитної програми ПРООН.

Участь у відкритті відремонтованої лікарні взяв заступник голови Одеської ОВА Роман Григоришин.

«Сьогодні важливо відчувати консолідацію всього цивілізованого світу навколо боротьби нашої країни із російським терористичним режимом. Партнерство Програми розвитку ООН якраз є тим прикладом ефективної співпраці, яка дозволяє поступово відновлювати зруйноване. Керівництво Одеської ОДА буде всіляко підтримувати такі проєкти та намагатися спільно працювати з містами та громадами області, Одесою зокрема, аби таких відбудованих об’єктів соціальної інфраструктури було якомога більше. Приємно вражений змінами, які відбулись в лікарні, оновлений заклад передбачає якісні умови як і для роботи працівників, так і для допомоги пацієнтам. Нехай він виконує свою місію й допомагає людям у цей непростий час», – зазначив Роман Григоришин.

Дякуємо команді ПРООН та Європейському інвестиційному банку за підтримку, яку вони надають нашому регіону. І сподіваємося на подальше поглиблення співпраці, зокрема в питанні відновлення соціальної інфраструктури. Допомога в цьому питанні є нагальною та життєво важливою для області.