1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ НАДАННЯ...

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ У КОНОПЛЯНСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш здійснив виїзд в Коноплянську сільську територіальну громаду де взяв участь в урочистому відкритті Центру надання соціальних послуг.
15 червня 2023 року в Коноплянській територіальній громаді урочисто відкрито новий соціальний об’єкт, відремонтований і оснащений в рамках Проєкту Світового банку «Надання соціальних послуг в громаді», що фінансується за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку.
Головна мета Проєкту – надання підтримки територіальним громадам для посилення їхньої спроможності забезпечувати мешканців доступом до соціальних послуг, зокрема вразливих груп населення, таких як літні люди, особи з інвалідністю та сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах.
Це важливий крок у поліпшенні якості та комфорту надання соціальних послуг мешканцям, а також вагомий приклад міжнародного співробітництва, спрямованого на підтримку соціального розвитку в Україні. Впровадження таких проектів сприяє створенню стійкого та інклюзивного середовища для всіх громадян.
Вартість реалізованого в громаді проєкту Світового банку становить 140 тисяч доларів США.
Створений у результаті реалізації мікропроєкту Центр надання соціальних послуг надаватиме широкий спектр соціальних послуг для мешканців Коноплянської громади, які потребують підтримки та допомоги.
Впевнені, що відкритий сьогодні соціальний об’єкт стане місцем, де люди отримуватимуть якісні послуги за місцем проживання.