1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. З Днем вишиванки!

З Днем вишиванки!

Сьогодні Україна відзначає День вишиванки – міжнародне свято, покликане зберегти українські народні традиції через етнічний вишитий одяг. У День вишиванки кожен, хто хоче підкреслити своє українське походження, а також просто підтримати Україну, одягає вишиванку.

В умовах війни з росією та надзвичайної консолідації українського суспільства День вишиванки в Україні – це ще одна можливість заявити про те, що ми – українці, вільний народ незалежної держави, яка відчайдушно бореться із російським загарбником. Вітаю із чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаю укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.

Єднаймося заради майбутнього! Ми переможемо!

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш.

Наш колектив – це велика родина, де цінують традиції, історію українського народу та передають її молодому поколінню. Нехай наші прадавні звичаї стануть для нас оберегом державності, а наш вільний український народ – дбайливим господарем на своїй українській землі.

З Днем вишиванки!