1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. В Коноплянській територіальній громаді...

В Коноплянській територіальній громаді відбулася 22-а благодійна лотерея від початку 2024 року

В Коноплянській територіальній громаді продовжується прерасна традиція організації онлайн-лотерей для збору коштів на нагальні потреби воїнів – земляків котрі захищають наше відносно мирне життя в лавах ЗСУ на найгарячіших напрямках війни.

Цього тижня, провівши Благодійну онлайн-лотерею, Коноплянська громада долучилася до збору коштів на придбання Mavic T3 для бійців 79 ОДШБр , які знаходяться на Курахівському напрямку! Всього було зібрано 15600 гривень.

Це вже 22-а лотерея від початку 2024 року. Всі кошти йдуть на підтримку підрозділів ЗСУ, в яких воюють захисники-жителі громади. Це були різні потреби – ремонт та придбання авто, придбання евакуаційної автівки, БАГГІ, автомобільних шин, камери до Mavic T3, реверсів до дронів, автомобільних РЕБів та квадроцикла. Всього зібрано 301830 гривень. Розігрувалися лоти – вишиті бісером картини та жіночі прикраси – гердани.

Висловлюємо окрему щиру подяку Наталії Миколаївні Поляк яка є ініціаторкою, сподвижницею цієї волонтерської допомоги захисникам України та авторкою усіх мистецьких лотів благодійної онлайн – лотереї. Дякуємо!