1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ПІДТРИМКА ЗСУ ВІД ІВАНІВСЬКОЇ...

ПІДТРИМКА ЗСУ ВІД ІВАНІВСЬКОЇ ТГ

За повідомленням Іванівської селищної ради, 14.10.2024 року, на прохання земляка з с. Білка — Романа Максима Сергійовича, який разом із побратимами зараз перебуває на Харківському напрямку, було передано ECOFLOW DELTA2 та інверторний генератор DNIPRO-M GX-201 для забезпечення виконання бойових завдань. Обладнання придбано за кошти, зібрані на благодійному ярмарку в селищі Іванівка.

18.10.2024 року для III-ї окремої штурмової бригади Іванівська селищна рада передала 32 ударних дрони, придбані за кошти, зібрані на благодійному ярмарку.

21.10.2024 року, на запит воїна України — Жиленка Володимира Петровича з с. Причепівка, який захищає кордони нашої країни на Куп’янському напрямку, оперативно було закуплено та передано дизельний генератор та бензиновий інверторний генератор.

На звернення Шкрябіна Олександра В’ячеславовича надано допомогу 15-й бригаді «Кара-Даг», у якій служать брати Шкрябіни — Гліб Олександрович та Марк Олександрович із селища Іванівка. Зокрема, було передано Starlink для безперебійного інтернету та зарядну станцію, яка забезпечить на передовій стабільне джерело енергії для роботи засобів зв’язку, дронів та іншого обладнання, що є критичним для успішного виконання завдань на Запорізькому напрямку.