1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Брати Сліпченки гідно представили...

Брати Сліпченки гідно представили Україну на Міжнародному Турнірі з дзюдо в Польщі

🎉ВІТАЄМО! Ще одна яскрава перемога на рахунку братів Сліпченків – Івана та Михайла! Безмежно пишаємося цими неймовірними хлопцями!

Іван та Михайло Сліпченки, учні Коноплянського ліцею, достойно представили Україну на Міжнародному Турнірі з дзюдо в польському місті Закопане. Серед понад шістсот учасників з шести країн Європи, лише вони змагалися під синьо-жовтим прапором, демонструючи силу, відвагу та непохитність нашої нації. Хоча серед учасників були й інші українці, що живуть за кордоном і виступають за місцеві клуби, саме Іван і Михайло боролися за Україну!

Два срібла, золото, безцінний досвід та дружня підтримка з боку польських, чеських, словацьких, угорських та французьких спортсменів – це їхній здобуток. Але найбільше значать незабутні емоції, нові знайомства та враження, які ще довго будуть дарувати їм натхнення!

👏Вітаємо юних чемпіонів та їхнього батька і тренера, який вклав у них свою душу! Велика вдячність адміністрації Коноплянського ліцею та всім, хто щиро підтримує дітей, спорт та Україну у ці непрості часи.

🇺🇦 Окремий уклін нашим захисникам з ЗСУ – завдяки їм у наших дітей є можливість навчатися, розвиватися та досягати вершин у спорті!