1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. АПАРАТНА НАРАДА В БЕРЕЗІВСЬКІЙ...

АПАРАТНА НАРАДА В БЕРЕЗІВСЬКІЙ РВА

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів Березівської РВА. 📋

В порядку денному заслухано наступні питання:

1. Проведення роботи щодо забезпечення діяльності фахівців із супроводу ветеранів в системі переходу від військової служби до цивільного життя.

Доповідач: Оксана БЕВЗ – начальник управління соціального захисту населення Березівської районної військової адміністрації.

2. Про координацію роботи щодо функціонування центрів надання адміністративних послуг у Березівському районі.

Доповідач: Лілія ЛУПІЧЄНКО – в.о. завідувача сектору взаємодії з органами місцевого самоврядування та організації діяльності ЦНАПів Березівської РВА.

3. Про забезпечення ефективності взаємодії та планування виїзних зустрічей голови Одеської ОВА у територіальних громадах.

Доповідач: Сергій ЧЕРНЕЦЬКИЙ – начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

За результатами апаратної наради головою райдержадміністрації надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів, установ та організацій району.📌