1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. В Березівський район передано...

В Березівський район передано легковий електромобіль для закладу охорони здоров’я

У м.Києві за участю Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка відбулася урочиста передача закладам охорони здоров’я легкових автомобілів(електромобілів) МG4 Electrik, закуплених у рамках угоди про грант Глобального фонду фінансування (Проєкт “Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя”(HEAL Ukraine) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку. Один з таких автомобілів отримано КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Ширяївської селищної ради Березівського району(головний лікар Алла Черкова). Тепер заклад матиме змогу надавати паліативну допомогу на дому, здійснювати патронажні огляди новонароджених, виїжджати до малорухливих пацієнтів, отримувати і транспортувати вакцини, організовувати роботу мобільних пунктів вакцинації, брати участь у реагуванні на надзвичайні ситуації.

Понад два роки наші медики працюють у важких умовах повномасштабної війни. Забезпечити лікарям комфортну роботу, а жителям доступ до необхідних медичних послуг — один із головних пріоритетів роботи органів влади в Україні.

Дякуємо Міністерству охорони здоровʼя України та Світовому банку, завдяки спільному проекту яких ці сучасні електрокари тепер рятуватимуть життя людей і в нашому районі.