1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Олександр «Терен» Будько із...

Олександр «Терен» Будько із початком повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати країну.

У травні 2022-го, під час боїв у Харківській області він втратив обидві ноги. Однак після реабілітації у США вирішив, що не зрадить колишнього способу життя. Він знову керує автомобілем, бігає на спортивних протезах і веде просвітницьку роботу щодо адаптації бійців із пораненнями.

💬 «Ми з Олександром познайомилися торік у Києві на презентації друкованого «Довідника безбар’єрності» – гіда з толерантної взаємодії, створеного з моєї ініціативи», – зазначила у своєму дописі (https://t.me/FirstLadyOfUkraine/498😎 перша леді Олена Зеленська.

Саме «Довідник безбар’єрності» (https://bf.in.ua) ліг в основу рубрики «Долати бар’єри» на «Сніданок з 1+1», співведучим якої разом із Єгором Гордєєвим є Олександр.

👉🏼 «У мене немає універсальних інструкцій, як подолати бар’єри. Але я знаю, як будь-яке випробування перетворити у пригоду», – каже хлопець.

В одному з епізодів Олександр разом з Єгором були в гостях у Уляни та Віталія Пчолкіних, які поділилися своїм рецептом з облаштування безбар’єрного середовища. У іншому епізоді ведучі доєдналися до екскурсії для дітей у Superhumans Center та розповіли про правила безбар’єрної взаємодії під час спілкування з людьми з протезами.

Переглянути усі епізоди можна за посиланням 📲https://bit.ly/3vnsNXz

Рубрика «Долати бар’єри» – спільний проєкт учасників спільноти «Бізнес без бар’єрів» – 1+1 media та Mastercard, за експертної підтримки ГО Безбар’єрність.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів».

#bezbariernist#безбарєрність#barrierfree

#бізнесбезбарєрів

Возможно, это графический образ (1 человек, бодибилдинг, одежда для спорта и активного отдыха и текст)