1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. 19 серпня 2023 року...

19 серпня 2023 року відбувся фінальний етап змагань Обласних спортивних змагань «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних Сил України серед голів територіальних громад, їх заступників та старост старостинських округів

19 серпня 2023 року в с. Кулевча Білгород-Дністровського району відбувся фінальний етап Обласних спортивних змагань «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних Сил України серед голів територіальних громад, їх заступників та старост старостинських округів.

У попередніх районних та фінальному етапах змагань, які проводились з травня по серпень, взяли участь понад 900 учасників з 67 громад Одеської області.

У фінальних змаганнях з більярду, волейболу, гирьового спорту, дартсу, тенісу настільного, футзалу, шахів та шашок взяли участь 157 учасників, які представляли всі 7 районів Одеської області.

І хоча змагання проходили в дружній атмосфері, на спортивних майданчиках розгорнулась запекла боротьба.

У підсумку, місця команд у загальному заліку розподілились таким чином:

1 місце – Одеський район;

2 місце – Подільський район;

3 місце – Роздільнянський район;

4-5 місце – Білгород-Дністровський та Болградський райони;

6 місце – Ізмаїльський район;

7 місце – Березівський район.

Обласна державна (військова) адміністрація висловлює подяку Кулевчанській територіальній громаді та Білгород-Дністровському району за організацію змагань та гостинність, а також всім територіальним громадам, які долучились до участі.