1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. НАЧАЛЬНИК БЕРЕЗІВСЬКОЇ РВА ПЕРЕВІРИВ...

НАЧАЛЬНИК БЕРЕЗІВСЬКОЇ РВА ПЕРЕВІРИВ ХІД ПРОВЕДЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ «ГВАРДІЯ НАСТУПУ»

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голова Березівської міської територіальної громади Валерій Григораш здійснили візит до центру надання адміністративних послуг Березівської міської ради. Метою візиту було особисте ознайомлення з організацією та ходом національної рекрутингової інформаційної кампанії «Гвардія наступу», а також інформуванням населення про формування нового підрозділу Збройних Сил України «Стрілецький батальон». Кампанія спрямована винятково на найвмотивованіших людей, які добровільно записуються до тих бригад Збройних Сил, Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями.

В ході візиту керівники району та громади провели бесіди з представниками відповідних підрозділів сил оборони які безпосередньо займаються роботою з громадянами в рамках просування рекрутингової кампанії. Віталій Лабуш наголосив на надвисокій важливості цієї роботи в умовах триваючої агресії проти України. З представниками підрозділів оборони були обговорені проблемні питання, а саме- облаштування їх робочих місць та проведення додаткових заходів із залучення мешканців району до інформаційної кампанії. Все, що залежить від органів влади, для сприяння роботи пункту буде зроблено. Відрадно, і дає впевненість в переможному майбутньому для України й те, що немало наших земляків вже прийняли рішення вступити до лав підрозділів сил оборони. З деякими з них також спілкувалися Віталій Лабуш та Валерій Григораш. Ми горді за наших захисників! Перемога буде за нами!

Нагадуємо, що людина, яка хоче приєднатися до “Гвардії наступу” може подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або прийти особисто до ЦНАПу м.Березівки.

Також в Березівській районній військовій адміністрації та міській, селищних та сільських радах Березівського району надаються відповідні консультації щодо умов вступу до «Стрілецького батальйону». Приєднуйтесь до сил оборони!