1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Допомога світової прогресивної спільноти...

Допомога світової прогресивної спільноти для управління соціального захисту населення Березівської районної військової адміністрації

      Допомога світової прогресивної спільноти надходить в усі куточки України. Не виключення й наш Березівський район. Цими днями колектив управління соціального захисту населення Березівської районної військової адміністрації отримав суттєву допомогу в рамках проекту який реалізується БО«Благодійний Фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування УВКБ ООН в Україні.

     Начальник Березівської РВА Віталій Лабуш, весь колектив управління соціального захисту населення висловили щиру вдячність представникам Агентства ООН у справах біженців UNHCR на чолі зі старшим радником з польових питань Ісламом Шалабі, а також регіональному координатору БО «БФ «ССС» Станіславу Трошину за надану допомогу, адже відтепер отримані засоби(комп’ютери (лептопи), принтери, сканери, хард диски, модеми, меблі для працівників та відвідувачів, канцелярія, засоби захисту, тощо) дозволять персоналу УСЗН значно ефективніше працювати на благо як пільгових категорій населення Березівщини, так і для всіх громадян – внутрішньо переміщених осіб.  

      Гостей Березівського району ознайомили з роботою управління соціального захисту населення в умовах правового режиму воєнного стану. Зокрема, було ретельно доведено порядок прийому, обліку та комплексного соціального захисту внутрішньо переміщених осіб.

        Шановні відвідувачі залишились задоволені побаченим, адже робота Березівської районної військової адміністрації з питань забезпечення пільгових категорій населення чітко налагоджена та систематизована. Працюємо для людей. Віримо в Перемогу!