1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Цифрове суспільство
  5. /
  6. Михайло Федоров вручив «Відзнаку...

Михайло Федоров вручив «Відзнаку миру» компанії Amazon

Компанія Amazon отримала «Відзнаку миру», яку запровадив Президент України Володимир Зеленський. Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров вручив її під час зустрічі з Директором з питань державної траснформації Амазон AWS Ліамом Максвеллом у Лугано в межах Ukrainian Recovery Conference.

Відзнака миру — це нагорода для компаній та корпорацій, урядів, посадовців, світових політиків, які найбільше підтримували Україну та допомагали у боротьбі з російським агресором. 

Amazon підтримує Україну та демонструє свою принципову позицію щодо російського вторгнення. З перших днів хмарна платформа Amazon Amazon Web Services заборонила реєстрацію нових клієнтів з Росії та Білорусі.

«Ми вдячні Amazon за постійну підтримку України. З початку повномасштабного вторгнення вони довели, що є справжніми друзями України. Амазон AWS врятували нашу цифрову інфраструктуру під час війни. Компанія допомогла міграції державних реєстрів Україна та критичних баз даних у хмарне середовище Amazon AWS. А також створили бекап копії. Цифрові рішення компанії зміцнили діджитал інфраструктуру України та допомогли вистояти в найтяжчий місяць війни», — зазначив Михайло Федоров під час зустрічі. 

Під час зустрічі сторони обговорили подальшу співпрацю у напрямах діджитал-лендлізу та післявоєнної відбудови України. Максвелл зазначив, що компанія готова допомогти із технологічними рішеннями для цифровізації держсектору та судової системи зокрема. 

Відправ у Telegram